Thursday, October 27, 2011

TERENGGANU DENGAN SEMANGAT NELANG


1. KELAB PENYOKONG BOLASEPAK TERENGGANU (PETEH) AKAN MENGETUAI 40 RIBU PENYOKONG TERENGGANU.

2. KELAB PETEH MENYEDIA 15 BUAH BAS DISAMPING BAS-BAS PENSENDIRIAN, BAS YANG DISEDIAKAN OLEH YB-YB. DI SAMPING ITU PENYOKONG YANG DATANG SENDIRI DENGAN KERETA DAN VAN.

3. KELAB PETEH AKAN MEMBUAT OMBAK HITAM PUTIH BAGI MENAIK SEMANGAT PEMAIN.PEMAIN.

4. SEBANYAK 20 BUAH GENDANG BESAR AKAN DISEDIAKAN OLEH KELAB PETEH. DIFAHAM DAERAH –DAERAH LAIN JUGA MEMBAWA GENDANG DAN AKAN BERGABUNG DENGAN KELAB PETEH.

5. KELAB PETEH AKAN MEMASUKI PINTU QUADRUN C DAN PENYOKONG TERENGGANU BOLEH MELETAK KENDERAAN DI PETAK N1 & N2 DI HADAPAN PASARAYA GIANT.

6. KELAB PETEH AKAN MENYEDIAKAN BENDERA TERENGGANU BERSAIZ BESAR 10 KA X 30 KA. BANNER BER SAIZ 60 KA X 20KA. DISAMPING BENDERA & BANNER YANG DIBAWA SENDIRI OLEH PENYOKONG2 LAIN.


7. SEMUA PENYOKONG DIKEHENDAKI PAKAI JERSEY PASUKAN TERENGGANU ATAU BAJU WARNA HITAM PUTIH

8. KELAB PETEH AKAN BERTOLAK KE SHAH ALAM PADA 28.OKT. 2011 JAM 9 MALAM & MENAIKI BAS DIHADAPAN PEJABAT PETEH (BAWAH SCORE BOARD STADIUM SSINS).


9. KALAH ATAU MENANG PASUKAN TERENGGANU AKAN MENYAMBUT PEMAIN-PEMAIN DI AIRPORT. SETIAP PEMAIN AKAN DIBERI TELUR MERAH DENGAN NASI KUNYIT.

10 JIKA MENANG KELAB PETEH AKAN MENYEDIAKAN 10 BUAH KENDERAAN UNTUK MENGANGKUT PEMAIN-PEMAIN UNTUK MENGELILING BANDARAYA KUALA TERENGGANU

2 comments:

  1. Hati2 dlm perjalanan. Jumpe dinung. Terengganu Juara. Amin..
    - drpd Penyokong Ganu (asal dungun, keje di KL)

    ReplyDelete